Köpvillkor

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag: Elly and friends AB Karlslundsvägen 44 182 71 Sollentuna.

Organisationsnummer: 559219-1976

Telefonnummer: 073 800 48 76

E-postadress: info@ellyandfriends.com

 

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Villkor för betalning anges i kassan under respektive betalningsalternativ.

 

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans Fast pris 50 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige.
  • Leverans Fast pris utanför Sverige 100 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt)

Vi tillverkar din produkt först då du beställt den och därför är leveranstiden något längre än om vi hade produkten i lager. Vi tillverkar din produkt inom 2-7 arbetsdagar och skickar den direkt till dig från vår fabrik. Vårt mål är att du ska ha din produkt inom 8 arbetsdagar, men vår normala leveranstid är 5-8 arbetsdagar. I perioder där vi har mycket beställningar kan leveranstiden bli längre och vi upplyser då om det på hemsidan.  Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalförpackning.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
Ellyandfriends
Karlslunsvägen 44
19271 Sollentuna

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/